Szállítási és Fizetési Feltételek

Szállítással kapcsolatos információk:

-Csomagautomatás átvétel: (900-forint)

Raktáron lévő termékek esetén 1-4 munkanapon belül már át is veheti a csomagot a választott célautomatából. 
Külső raktáron lévő terméket tartalmazó rendelés esetén: 5-15 munkanap
A kiszállítási időt elsősorban az automata telítettsége befolyásolja. 

-Csomagpontos átvétel (800-forint):

Miután megérkezett a csomag az Ön által választott átvevőhelyre, SMS és e-mail éretesítésben egy jelszót kap a címzett. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül.

Kézbesítési idő raktáron lévő termékek esetén: 1-3 munkanap
Külső raktáron lévő terméket tartalmazó rendelés esetén: 5-15 munkanap

-Házhozszállítás (1800, 1900,2000, 2550-forint)

A csomag méretének függvénye.
Házhozszállítás  esetén 2-4 munkanap a kiszállítási idő.

Külső raktáron lévő terméket tartalmazó rendelés esetén: 5-15 munkanap

-Pick Pack csomagpont(1300, 1400, 1500, 1600-forint)

Ennél a szállítási módnál egy általad kiválasztott Pick Pack Ponton tudod átvenni a csomagodat, ami jellemzően egy üzlet vagy benzinkút szokott lenni. Budapesten 2-4 munkanapon belül, míg nem Budapesti szállítás esetén 3-5 munkanapon belül veheted át a csomagot, aminek pontos érkezéséről sms-ben kapsz majd értesítést.
Külső raktáron lévő terméket tartalmazó rendelés esetén: 5-15 munkanap

-Hogyan veheti át a csomagot a csomagautomatából:

Ha a csomag megérkezett az átvételi csomagautomatába, SMS-ben kap értesítést a címzett. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert  nyitókóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. Az sms tartalmazza a pontos átvételi határidőt (nap, óra, perc), ameddig a csomag átvehető az automatából.

-Hogyan veheti át a csomagot házhozszállítás esetén:

A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben kap értesítést a címzett a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is, amennyiben a házhozszállító partnerünk által javasolt időpont nem megfelelő a címzett részére vagy más címen szeretné átvenni a csomagot.

-A csomagautómatából való átvételre jogosultak:

A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából.

-Futártól való csomagátvételre jogosulttak:

Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt.

-Ha a kézbesítés sikertelen:

A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését. Az első alkamlom után e-mail utján küld értesítést a kézbesítés eredménytelenségéről, és amennyiben a második alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszaküldésre kerül a feladó számára.

Fizetéssel kapcsolatos információk:

-Bankkártyás fizetés (Ingyenes):

A bankártyás fizetés választásakor az oldal automatikusan átirányítja a Barion fizetési felületére, ahol a bankártya adatainak megadásával egyszerűen elvégezheti a fizetést.

-Utánvét (250-forint kezelési díj):

Az utánvét összegét automatáknál bankkártyával, házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával tudja fizetni.

-Banki átutalás:

A rendelést követően a megadott e-mail címre küldött adatokkal tudja teljesíteni az utalást. Banki utalás esetén csak az árú ellenértékének beérkezése után tudjuk feladni a csomagot, utána a kiválasztott szállítás módjától függ a kézbesítési idő.

Az oldal tetejére